16.02.2013

Добавил Olga_Shapoval | Комментариев 0 | Категория

Літо в "Ерудиті"- 2012

Хто не був в «Ерудиті», тому не зрозуміти, як можна за 21 день побувати майже у всіх країнах світу, здійснити подорож у минуле, перетворитися на справжнього кіногероя, зануритися у світ легенд, що ожили, взяти участь у найбільш масштабних проектах нашої країни,   відчути себе художником, спортсменом, танцюристом, постановником, дизайнером, архітектором, керманичем, письменником, актором, хореографом тощо. Адже щодня протягом трьох змін педагогічний колектив , склад якого формувався з викладачів, випускників та студентів третього курсу Кременчуцького педагогічного училища ім. А.С. Макаренка, шукав  нові фарби для того, щоб зробити літо-2012 по-справжньому яскравим та неповторним для 243 дітей, що завітали цього оздоровчого сезону до ДЗОВ «Ерудит». На І зміні, що мала творчий напрямок роботи, табір зустрів переможців олімпіад, лауреатів творчих конкурсів. На ІІ-ій, спортивній, зміні оздоровлювалися діти освітян Полтавської області. На ІІІ зміні, яка  була спрямована на розвиток лідерського потенціалу, у ДЗОВ відпочивали переможці ІІІ, IV етапу захисту наукових робіт МАНу.  Кожної зміни працювали гуртки за інтересами: телестудія «Шанс», хореографічна студія «Стихія танцю», гурток дизайнерського мистецтва «Креатив-студія», спортивний гурток, які допомагали бажаючим відкрити в собі нові грані.

 Щоразу 21 день минав наче мить, залишаючи по собі  теплий спогад у серці та  прощальні малюнки і підписи на подвірї табору:

 «Ми всі невимовно полюбили «Ерудит», бо тут справжня дружба між дорослим і дитиною, тут неймовірні заходи, тут можливості стати кращим, пізнати самого себе, тут особлива атмосфера, якої більше не знайти»

(І зміна, І загін, Ємець Дмитро)

«Хто не був в «Ерудиті», тому просто  не зрозуміти  всієї краси літа…»

(ІІІ зміна, ІІ загін, Галина Бойко)